:: pIPi EpaL ::
Banner Umie

My name: Umie Farra
My Fotopage: http://umie2u.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Panasonic
Other: DMC -FX7
Panasonic
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Suhana Hasanif
Latest entry:Hepi Besday Hanim
@ puncak perdana View this Fotopage entry
mazlan hamid
Latest entry:Kedai bakery product http://lea-oven.blogspot.com
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kami ada menyediakan perkhidmatan, penyediaan, pembekalan, pemprosesan bahan2 mentah untuk membuat kek, kuih, pastri dan sebagainya. Kedai kami juga menyediakan perkhidmatan mengajar kelas membuat kek, bakeri dan pastri. Jika anda berminat boleh melayari laman web www.leaoven.com http://lea-oven.blogspot.com http://bakeryproduct.blogspot.com http://eleafrost.blogspot.com kami juga menerima tempahan edible image untuk kek, majlis pertunangan, perkahwinan, family da... View this Fotopage entry
Mommy Izz and Aiden
Latest entry:UK Paris Trip Day 2 - Birmingham, Stoke, Conventry
From Birmingham, we went to Stoke-On-Trent to Royal Doulton & Wedgwood Outlet. Then to Conventry to meet Julie, Chot & Zemie. View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
aida basir
Latest entry:alamanda,putrajaya with aunty faizah n co
date:16/01/2010 thanks faizah,saiful & little boy haiqal..sudi bawak kami jenjalan...X sabaq tunggu hampa plak mai langkawi...see u soo!.. View this Fotopage entry
Nik Hazlini Nik Hussain
Latest entry:Serunding ikan
Tak kisah ikan apa pun.....i percubaan resipi suka hati ikut logik....keke. 2 kg isi ikan - ikan rebus dan ambik isi, tumbuk 1kg bwg besar mesin 1 labu bwg putih - blend... See More 4 btg serai - blend 2 inci halia - blend 2 pkt rempah kari -- kes nini malas nk mesin rempah, ketumbar dan jintan Cili kering blend 2 bj kelapa diambil santan 4-5tbsp bumbung santan serbuk Sedikit air sekiranya perlu - jgn byk nnt lmbt kering serunding Gula garam secukup rasa Semua tu campur sekali dan masak hing... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
zura robiai
Latest entry:Beralih arah
Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha.. tak mau download gambar...sakit hati mama la... untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka... mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga... silalah layari blog kami yang tak seberapa.. http://juita77.blogspot.com/ View this Fotopage entry
eshoppe
Latest entry:OUR LOCATION
CHOMEL OUTLET STORE NO 12 JALAN AU5D/1 LEMBAH KERAMAT 54200 KUALA LUMPUR 03-41052051 chomelstore@gmail.com MAKLUMAN :- mulai 25 / 7 / 2009, CHOMEL AKAN MULA BEROPERASI DI JB WALK, JALAN SEGGET. Sila contact Pn Norhaslina ( 017-7923256) untuk maklumat lanjut. Terima Kasih. View this Fotopage entry
syerah omar
Latest entry:::Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)::
Hi semua :-D Lama btol tak update yer.kekekeke :-D skang nih mcm kurang sikit masa terluang tu. :-D kalau ada pon lebih rasa lega bekebun kat farmville facebook tu LOL sb kalau tanam pokok betol2 belum tentu naik LOL skang ni takot giler kan nak keluar rumah? serius mmg manjung,setiawan,lumut banyak dah kes. tapi tu la boleh kira dgn tangan je kalau yang pakai mask tu :-S n kiteorang pon tak keluar rumah.kalau keluar pon sorang je turun kereta. sorang lagi jaga anak dalam kereta. slaluny... View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
aeyla illyanie
Latest entry:SALAM RAMADHAN 1430 HIJRAH
kepada semua umat Islam di dunia...selamat menyambut ramadhan al mubarrak.semoga dibulan yang mulia ini kita tempuhi dengan penuh berkat dan keimanan kepada Yang Maha Esa berlipat ganda...amiiinnnn... and... HAPPY 4TH ANNIVERSARY TO ME N HUBBY :-D ni pun dyana yang ingatkan...thanx to u sis to remind me...serius aku lupe..jenuh aku pk 20th of this month hari ape.... View this Fotopage entry
the world of Konosuke
Ikram Yatie Maira
Latest entry:CHERATING TRIP
View this Fotopage entry
artis kita
Latest entry:TAHNIAH!!! Nabil Bintang Paling Popular
GENTING HIGHLANDS: Bakat baru, Ahmad Nabil Ahmad, atau lebih dikenali sebagai Nabil, dipilih sebagai Bintang Paling Popular pada majlis kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2008, yang berlangsung di sini, malam tadi. Nabil, 26, yang meraih 127,524 undi, meraih gelaran itu selepas mengetepikan saingan empat artis lain yang mendapat undi tinggi iaitu Mawi yang menerima 55,080 undi, Datuk Siti Nurhaliza (29,676), Aznil Nawawi (18,864) dan kumpulan Meet Uncle Hussain (11,784). Nabil m... View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
izlinda ramli
Latest entry:Pindah- Bye Bye
Salam, kawan2 saya sudah berpindah ke http://izlinda.blogspot.com...Saya rasa ni je kut sumbangan kecil yang boleh saya buat setelah mengetahui lamanweb fotopages ini dikendalikan & berasal dari Israel..Walaupun sedih saya nekad nak stop dari berfotopages..kita jumpe kat blogspot..kalau banyak duit nanti saya beli domain sendiri ..bye2 View this Fotopage entry
sambil makan sambil pegang anak..terer2
LiNdA KhAIrIne
Latest entry:2nd pregnancies n Ryan's progress as at todate
Salam.... Wow...time flies so fast..tau2 aku dah nak dekat due date..EDD sepatutnya 13/11/2009 ni but until todate no labor signs. Tension sungguh..asik false alarm jek. Kalau masa Ryan dulu 38 weeks dah bersalinkan dia..but yang 2nd ni sampai nak due date still takda tanda. Takpalah...sabar je..yang penting baby sihat. Okaylah...nak story pasal Ryan pulak...He's a big boy now. Dah 1 year 3 months...and the best part dah nak dapat adik pon. Macam tak caya jek Ryan dah jadi abang...Ermm...Ryan's progr... View this Fotopage entry
Siti Norsaleha
Latest entry:acu's wedding
my youngest brother's wedding..14th dec 2008.. View this Fotopage entry
Artis Glamer
Latest entry:KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA???
SPECIAL MESSAGE KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA? Contributed by Asiken @ Kajang Advertorial http://bolaboyz.blogspot.com() http://www.nohal.com() http://www.facebook.com/kampungboyphotography() http://realscifi.fotopages.com() http://kampungboy.fotopages.com() http://namaislam.tripod.com() Click here to Join http://www.facebook.com/group.php?gid=372935192383(Artis Glamer Fan Club!!) / Read & See More Photos... http://artisglamer.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=143413(C... View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
missniceprice to u
Latest entry:Missallysya Exclusives - Parno Collection
ALL INCLUSIVE POSTAGE TO ANYWHERE IN MALAYSIA!!!! LIMITED AND EXCLUSIVE UNITS - SO, DO HURRY GIRLS!!! http://misallysya.blogspot.com/ http://niceprice2u.freeforums.org/ tqs View this Fotopage entry
naDia suYat
Latest entry:I'm Yours by Jason Mraz
This is my most-listen-to song at the moment. It reminded me of the "50 First Date" movie. Such a shweeettt song, isn't..? Enjoy......! * http://www.youtube.com/watch?v=ENmQfEqeBMk Dear B, i'm all yours.... ;-) View this Fotopage entry
mAmA and ABaH Jannah
Latest entry:SELAMAT TINGGAL DUNIA FOTOPAGES..
Salam kepada semua pembaca... Dikesempatan ini Iena memohon kemaafan kerana terpaksa meninggalkan dunia fotopages ini.Walaubagaimanapun jasa baik fotopages ini sangatlah dihargai.Dari sinilah iena mengenali kawan2, bertukar2 cerita, pendapat, berkongsi suka dan duka...Iena akan terus menjenguk fotopages2 kawan2 sekelian... namun begitu, iena tidak bermaksud untuk terus senyap tanpa sebarang berita ..oleh itu sesiapa sajer yg sudi, bolehlah menjenguk rumah baru iena di ::: http://zary77.blogspot.com S... View this Fotopage entry
nazarita abdullah sani
Latest entry:I am soooo sorry....
Hi people.. I sekarang dah tak pakai lagi nama RITA tu... Setakat ITA aje skrang... Simple and rasa nama ITA lagi ong kot... Hehehe.. To all.. TQ for you guys punya support.. Like most people say la kan? Life must go on... Ita skrang tersangat la busy.. (Buat-buat busy aje sebenarnya...) Memang ada banyak gambar yang tak di hepdet kan... Tapi sebenarnya gambar tu suma ada kat my FACEBOOK... Semenjak kat FACEBOOK tuh... Macam berpaling tadah la plak kat FOTOPAGES ni... Lupa daratan la k... View this Fotopage entry
missallysya abd
hello ladies, wahhh..lama tak buat entry and the only thing i post up is a pair of Coach Odette shoes in black? wakakakaka.....it's one of the latest thing in my wardrobe....apa khabar semua?? insyallah i will post up photos of my bro's upcoming wedding....for everyone to see.... http://imageshack.us() and this Juicy Couture Day Dreamer Bag...will soon be mine...yummy...mummy....kira-kira my birthday present for myself la....kih..kih... http://imageshack.us() this watch also - the Moschino... View this Fotopage entry
KOEIZ NANA
Latest entry:BERTUNANG RMH ~B~
View this Fotopage entry
Ida s Wardrobe
Latest entry:AVAILABLE STOCK(last update on 4.3.2008)
Barang bawah ni saja yang tinggal utk order,sape nak email yer!Akan di post pada akhir mac ini dari KL :> Harga dah termasuk post charge. Email ke idaswardrobe@yahoo.com untuk order,sila bagi nama,alamat n no fon utk tujuan post nanti. 1.coach calendar x 5 : RM40 each 2..Stok herbalife (flavor yg takder dalam pasaran Mesia yg ramai orang order) RM95 Tea Mix Raspberry 100g x 6 RM95 Tea Mix Peach 100g x 10 RM150 [color=red]F1 Cookies and Cream x 6 3.Entry 1 March - Stila cosmetics dan cleara... View this Fotopage entry
5.Stila and Wicked Popular MakeUp Kit RM120
Mama Mya
salam semua.. mama rasa nak bersara dari fotopages... kekeke leh ke bersara ada elaun x kalau bersara muakakaka.. sebenarnye mama x cukup masa utk update fp.. lagipun nak edit mengedit nie x cukup masa pastu x pandai lak tue kekekeke (nie alasan org malas ler) mama sekarang dok kat blog aje tue pun update setakat tangkap muat aje.. . terima kasih sudi singgah fp cik mya View this Fotopage entry
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
misspurple online shope
Latest entry:WELCOME.........MISSPURPLE ONLINE SHOP
ASSALAMUALAIKUM SEMUA RAKAN-RAKAN FOTOPAGES.................. terma dan syarat2 **urusniaga didalam ringgit malaysia sahaja **bayaran hendaklah dibuat sebelum penghantaran **bayaran perlu dimasukkan didalam akaun cimb atau maybank **tempoh untuk tempahan 3 ari sahaja **harga tidak termasuk kos penghantaran(bergantung dimana tempat2nye......jika sekitar s.alam.....boleh diantar melalui by hand....... **sila email atau sms nama penuh,alamat,no telefon dan bukti pembayaran untuk segala pertanyaan... View this Fotopage entry
lolipop castle
Latest entry:New Arrivals!! NEXT, LADY BIRD, ADIDAS & NIKE
HI..SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH EMAIL TERUS KEPADA : lolipopcastle@yahoo.com HAVE A NICE DAY! THANK YOU!! RM55.00 RM55.00 RM35.00 Rm45.00 View this Fotopage entry
Trinity 2- RM55.00
siti safarina
Latest entry:AMER N UMAIRAH IN ACTION... amer-13mos N umairah-3years 7mos..
aper punyer tajuk daaa... aper pun tak kisah la.....hehehee... progress amer ngan umairah mcm biasa jer...seperti kanak2 yg sebaya ngan mereka... tp still ader byk benda baru bg ummi... still belajar dan terus belajar... bukan belajar kat skolah tu.. blajar mcm maner nak berhadapan dgn dua org anak ummi niii.. tu la org kata.. makin byk kita tahu makin byk yg kiter tak tau kannn???...berhadapan ngan karenah umairah yg semakin membesar ni mcm satu cabaran bg ummi...mencabar jugak yer nak mengasuh dan me... View this Fotopage entry
sity nurul asyadha taijuddin
Latest entry:Yummy Cup Cakes!!!
Dear All, Thank you for the overwhelming orders for the past 1 year :) Unfortunately Yummy Cupcakes has to stop operation till further notice due to unforeseen circumstances. Very sorry to those who plan to make orders through Yummy Cupcakes... Thank you Regards, Sity :) View this Fotopage entry
crazy price planet
Latest entry:Latest New BIz..NEW ARRIVAL
Latest kidz cloths.... kindly contact or email or pm or sms...for more info... alin 012-6252247 :-> :-D 8-) :P :bounce: :bounce: :bounce_cigarrete: :bounce_cigarrete: View this Fotopage entry
dealer_rm28.50&individu_rm38
fazira hani
Latest entry:OpeN HouSe 09
View this Fotopage entry
Cucuq Utara Collections
SELAMAT DATANG. Untuk senarai produk yang ada dalam fp ini sila lihat senarai[/color][/size][/b] link di sebelah :-> :-> Tatacara Pembelian:- 1. Confirmkan barangan yang hendak dibeli. 2. Nak bayar ansuran pun boleh jugak....maksima 3 kali....selepas last payment selesai baru pos barang. 3. Buat payment 02050103018527 - Mohd Rizzal b. Ahmad) 152170066665 (Norsalawati bt. Razali) 4. Setelah payment dibuat barang anda akan diposkan. Postage atas tanggungan pembeli. 5. U... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016