:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Dec-2009 00:56 Email | Share | Bookmark
Entry yg tertungak(FIRST BIRTHDAY FARIHAH ADRIANA 8/10/09)

 
kek adik made by umie
all food made by umie...huhuhu
 
kek ni utk irfan made by umie..ngmuk nk kek jugak irfan ni..huhu
bread puding umie buat
 
 
 
harus posing ngan buatan sendiri hik2
aina n farihah
en.dodi n baba
adikk masa nak cutting cake
bihun singapore
adik
umie n adik
 
 
 
 
 
 
 
 
Salam semua kawan2 fp umie
Pertama sekali umie mohon maaf dah lama sgt tak update fotopages kesayangan umie ni,dahle entry first besday adik tertunggak umie tak update2,sdgkan pn liyana hood dah bg lama gambarnye huhuhu,sorry yana...harap ko faham yer,skrg ni mood akk asik ingat nak pindah jer huhuhu,mcm2 terpikir dlm kepala hotak ni,arini dgn semangat yg ada umie fara update yer...umie fara ni layan FB ada masa hik3,tu pun kat fb kan update gambar,sajer2 bual kosong hehehehe...

Syukur masih ada kawan2 di FP masih ingat kat umie dan my 2kid tu yer,terima kasih sudi masuk FP ni jugak..ok arini umie update besday adik yer...insyallah umie akan update fp ni walau lamabt..hik3,kelakar adik farihah pun dah 1thn 2bln heheeh pe da umie ni....

ok layan all pic kredit by liyana hood & en.Dodi..thank u all




adik masa nak cutting cake...dia buat tak tahu jer..umie yg hover senyum hahahah


kek besday adik made by umie la...jgn tak caye ok hihihi


farihah adriana...budak payah nak senyum kata yana hehehhehe




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net