:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Jul-2008 08:39 Email | Share | | Bookmark
on my besday...turn 27yrs(entry basi ni hehehe)5jun08

 
 
 
View all 18 photos...
ni entry agak lama juga hihi.masa besday umie yg ke 27thn,bos belanja kat secret recipe...

masa besday umie 5jun tu baba bawa suprise kek mlm2 buta kul 12mn,umie pun pakai kaftan jer...hehhehe...tq darling baba.....


Tuesday, 17-Jun-2008 15:45 Email | Share | | Bookmark
salam....

 
 
 
View all 14 photos...
salam semua....hihihi dah bersawang2 fp umie yer.... ,umie,little baby n irfan sihat alhamdullilah...amin....

umie tak kemana2 cuma umie hilang mood utk update fp jer,tak tahu kenapa...arini umie rajin sbb kawan2 fp selalu tanye knp le umie dah lama tak update fp..hehhehehe,td pun sbb mama umairah( lin ) yg tanye tu sbb umie update fp ni....

umie skrg dah masuk 27week,sekejap je kan....umie edd after raya insyallah,( atau masa raya ) umie due 16okt 2008.arini umie mc sbb di serang heartburn n gastritis,sakit sgt2 mlm td,doc suh admit tapi umie takut kena cucuk la...kalo blh tunggu tiba waktu bersalin baru la kena cucuk kan.... ,sebenanye umie ada 2 EDD satu 29/9/2008 dan satu lg 16okt.kalo size scan mmg la 16okt so doc ikut date scan, sbb umie ni irregular period so gitu le jadinye.....sblm period ok cuma thn lepas my period tak betul sket,,,hehehehe,anyway tunggu jer la sakit bersalin ye dak,lgpun tak byk sgt beza 16okt n 29/9 kan....

ada le sket pic yg uime upload ni dah lama juga,ni masa pic besday mak umie 4-/5/2008 dan my aniversarry yg ke 4thn daaa...baru nak upload gak.... ,masa ni umie pregnant 4bulan lebih rasanye...


Monday, 24-Mar-2008 13:04 Email | Share | | Bookmark
ReZeKi 2008

 
huhu...kena start minum susu da...baba asik ingatkan jer
kasut nipis...hihi.vincci ada sale..rm19.95 sajor
View all 4 photos...
salam seme kawan2 fp umie dan kawan2 irfan........

syukur kepada ALLAH swt kerana memberi rezeki pada umie irfan pada tahun ini,irfan going to be abang along insyallah end of october this year.sekarang umie irfan pregnant 10week.due date 26/10/2008 (insyAllah)sebenarnya umie dah dapat tahu 3mmgu lepas tapi sajer tak update kat fp.sbb umie nak tggu baby umie dah berdegup2 jantungnye kan..so kamis lepas umie dah pergi chek up kat hosp pantai putri.now umie mmg kena jaga juga dr segi pemakanan.sbb doc kata still fragile kan,lagi satu umie syukur sgt2 sbb pregnant kali ni umie takde morning sickness,cuma umie cepat penat je le...normal le kan..... ...


Tuesday, 18-Mar-2008 11:52 Email | Share | | Bookmark
thank's my dear fren aida from Langkawi....

hihi...ape tu??TYPRE R ka aida....hihi dlmnye coklat daaa
the parcel just arrive in my opis
tgk dr sapaaaaaaa tu...save cos kui kui
View all 16 photos...
salammm semua kawan2 fp.....

entry kali ni umie irfan nak ucapkan terima kasih pada my fren fp aida....aka mama alisdania yg vouge ituuuuuuuuuu............kerana sudi antar kat kami coklat kesukaan umie dan irfan,iaitu Daim n kisses.....tq tau aida,sungguh baik hati org mahsuri ni tau..... ........insyallah kalo ada rezeki kita jumpe ye aida,fara mmg plan nak g langkawi thn ni pun.....erm sblm terlupa tq juga bg fridge magnet utk fara ye....i love u my fren....


tgkle aksi irfan mkn coklat tu.....hihihi...comot,suke sgt le tu....tapi umie bg mkn 5ketul jer...tak blh hover,nnt over weight...kui kui









Wednesday, 12-Mar-2008 12:58 Email | Share | | Bookmark
BeSdAy bAsH IrFaN part 2 (teluk intan)

 
 
 
View all 15 photos...
salam mama fp semua..............

Ni ler pic besday bash irfan masa kat teluk intan,umah mak saya..wahhhhh rupanye kat teluk intan lg meriah ler,kali ni all food mak n kak ngah saya tolong masak,say cuma buat puding koktail dan juga bihun goreng jer.....

seperti biasa kek saya ditempah dr kak daalia ler...sebab dah suke sangat tau, kek kali ni ialah chese cake with coklat,dan ada juga cuppies yg sgt cumei.masa nak cutting cake, ramai betoi org tangkap pic cake tu.dorang kata so cuteeeeeeeeeeee....

ermmm....irfan takde mood masa nak cutting cake ler...so all pic dia tak bape cantik ler................... ....takpela,janji ada juga pic dia with fren n relative
















[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net