:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Friday, 12-Sep-2008 13:54 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadhan Al-mubarak(huhuhu terlmbt entry ni)

 
lisha n nyah
 
View all 14 photos...
salam semua...belum terlambat umie ucapkan salam ramadhan kepada seme rakan2 fp umie....

ni pic masa bercuti merdeka kat teluk intan...kami ada sambut besday party kaknyah aka kakak umie dan besday lisha anak sedara umie...mlm nye baba beli kek untuk mak dia.Mil umie besday jatuh pada 1/9..first ramadhan,so suh dia potong kek mlm tu...


Thursday, 28-Aug-2008 12:11 Email | Share | | Bookmark
persiapan utk my little baby...ala qadar jer

 
 
 
View all 8 photos...
salam seme kawan2 fp....erm umie skrg dah 34week,ada le sket buat persiapan untuk bakal baby baru ni... ,ermm lgpun baju newborn irfan byk juga...umie dah start basuh sket 2mggu lepas.....hehehehhe,ada jugak brg yg umie soping masa g kl awal bulan aritu...

Ermmm..umie ada beli botol susu dr mothercare...hehehhe,tp dah sold pada dik syerah...umie sbnr suke sgt btl susu mothercare design lama...tapi umie cari dah 3,4 outlet mothercare di kl tapi dah takde....dulu punye design tu kakak ipar beli masa kat london..nak di jadikan cite sbb dah masuk byk outlet dia...baba bising le,dia ckp ape daaaaaaaaaa beli aje laaa yg design baru tu...umie pun beli.... ,pastu dah blk ipoh..umie asik pikir je tau...sbb tak minat....(hehhehe cerewet aku ni)...pastu sajer tanye kwn2 kat fp & on kat ym...ternyata diriku lega..kerana ada insan baik hati sanggup beli....terima kasih dik syerah aka mama lana..........


Monday, 18-Aug-2008 08:10 Email | Share | | Bookmark



Thursday, 31-Jul-2008 13:10 Email | Share | | Bookmark
chekup kat pantai putri..now 29week

kali pertama...
kali kedua
kali ketiga..clear juga..asslamualaikum kwn2 umie
View all 10 photos...
salam...ari selasa umie pegi chekup ngan baba,sbb baba cuti.irfan umie mmg antar g taska sbb umie keje half day aritu.doc kali ni buat 3d scan,tp tu le `angle' baby tak bape elok,so tu sbb tak dpt tgk muka dia dgn jelas,lgpun doc kata tali pusat betoi2 dekat ngan muka my litle baby...hehehhe,tapi dpt le juga tapi tak clear..3 kali doc try,takpele anak umie malu,pastu doc dpt jelas scan utk baby punye gender...hihihi,scan tu sensor sket...hehhe,takdela...insyallah kami di kurniakan baby girl,tp ye la segalanye urusan ALLAH swt.sama ada boy atau girl kami redha,janji sihat dan sempurna sifat....



umie...29week pregnancy...sempat lg snap pic sblm see doc...



salam semua....hehehhe



Monday, 28-Jul-2008 14:14 Email | Share | | Bookmark
irfan 3thn 5bulan...umie 28week pregnancy

aksi2 irfan...
 
 
View all 12 photos...
perkembangan FAHRIN IRFAN BIN MOHD FAIRULNIZA......
*irfan skrg dah pandai baca doa mkn secara baik(syukur alhamdulillah)..dan doa sebelum tido,tp tak bape hafal lg ler,bila suh selalu lupa katanye...hehhehe,takpe slowly anak umie belajar yer

* irfan dah pandai alpahabet english n melayu...numbers irfan pandai sampai 10 jer...slowly sayang yer....

* irfan sykur alhamdulillah dah pandai juga alif ba ta tapi tak abis la...

* skrg irfan dah kurang merajuk,sbb dia tahu dia akan jd abg tak lama lg,dia tak sabar tggu adik kuar.selalu kiss perut umie..pastu ckp adik cepatle kuar abg nak main ngan adik ni....

* irfan skrg still menyusu di waktu siang, tapi waktu mlm dah takde...

* pampers...still pakai waktu mlm,sbb umie mls nak bangun.lgpun umie kesian nak kejutkan irfan waktu mlm.takpela selagi adik blm kuar baba sponsor pampers waktu mlm yer...irfan janji ngan umie adik kuar nnt dia tak mahu pakai pampers...tungguuuuuuu....hehehhee, waktu siang di rumah atau taska mmg dia tak pakai.

* irfan skrg dah petah bercakap itu dan ini...hihihi

ok le itu jer serba sedikit tentang budak irfan ni...hehehhe,umie sentiasa doakan irfan jd bakal abg yang baik dan rajin2 belajar ye sayang.....umie dan baba sentiasa sayang irfan....

tu ada ler serba sedikit pic umie, skrg umie baru jer masuk 28week.esok pukul 2ptg umie ada chekup di pantai putri,septtnye 1/8 chekup tapi umie pergi awal.sbb esok baba cuti...pastu weekend ni umie nak g kl...so umie g awal sket la. insyallah sok umie upload pic umie g chekup yer.....



MASA NI 24WEEK-6MONTH


SKRG NI 28WEEK-7MONTH


IRFAN THE CHEEKY BOY....






[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net