:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Dec-2008 00:18 Email | Share | | Bookmark
abang irfan yang rajin..hehehe

 
 
 
View all 5 photos...
salam...skrg abg irfan dah rajin semenjak ada adik farihah ni..hehehe,ni pic bape mggu sudah ler,umie baru nak update ,ermm masa ni dia tlg baba cuci all fan dlm umah ni..skrg abg irfan dah berwajah baru,dgn imej rambut pendek(puas baba pujuk woooo





Friday, 28-Nov-2008 13:17 Email | Share | | Bookmark
farihah adriana

 
 
 
View all 12 photos...
ni pic2 farihah adriana yg terbaru,,ni seme pic kat ipoh...pic dia sebelum botak...baba cukur sebab byk rashes la...




Friday, 28-Nov-2008 12:03 Email | Share | | Bookmark
44hari yang indah..hik3

 
 
 
View all 35 photos...
salam seme kawan2 fp umie...umie kembali,arini umie dah 52 ari baru ada mood nak update fp ni...umie malas nak type,cite pjg2..umie juga seperti org lain berpantang seperti bertungku,berbengkung,berurut, berstokin,berpantang makan,mkn ubt2,dsb.emmm mak umie ada buat bertangas juga.

ok le cerita pasei farihah adik si irfan ni kan...
*minum susu umie mmg on demand...+susu formula dlm 2oz
*dah bijak tgk org bila org agah,tp belum senyum la...lambat sket dia ni...mahal sgt senyumannnye..
*mlm bangun 2 kali utk menyusu...mmg ontime setakat ni,pandai setting masa tau...kul 4pg dan 6.30pg...(gerak umie solat subuh sekali)
ermmm aritu farihah kena very bad rashes kat muka dan kepala,yg paling teruk bawah dagu dan telinga tau.dah jumpe paed kat pantai putri baru elok skrg ni...aritu bg dia susu formula sbb paed suh...dia minum susu NAN HA 1..special for hipoalergenik.


ni seme pic masa umie berpantang di teluk intan..umah mak umie...pic terbaru farihah n irfan next entry ok...














Thursday, 16-Oct-2008 20:08 Email | Share | | Bookmark
Syawal 1429

 
 
 
View all 4 photos...
Sebenarnya Umie masih berpantang di Kg, ni Baba yang tolong updatekan ..... sedikit tatapan kenangan Syawal (hmmm baby tak kuar lagi time ni)





Wednesday, 8-Oct-2008 21:15 Email | Share | | Bookmark
kerana cinta terlahir aku ke dunia - Farihah Adriana

 
 
 
View all 8 photos...
Syukur ke hadrat illahi, kami telah dianugerahi cahaya mata ke 2, pada 8 Syawal 1429 bersamaan Rabu pukul 9.15 malam di Hospital Teluk Intan bertemankan suami tercinta ... lahirlah puteri kami Farihah Adriana ... 3.75kg









[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net