:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Dec-2008 15:54 Email | Share | | Bookmark
clearance stok..hik3

the pinky diapers bag
 
 
View all 9 photos...
salam semua kawan2 fp umie.... ,umie ada nak let go 2 item.diapers bag mom care& disposable nursing pad annakku.Diapers bag tu umie beli Rm65.00 di mom care di ikano,nak let go Rm50.00 tidak termasuk pos ler...diapers bag tu mmg pinky la sesuai utk ank gegirl,still good condition,umie baru pakai dlm 2kali jer.diapers bag ni dlmnye ada changing mat & travel toiletris(utk isi bedak.shampoo dll)
lagi satu disposable nursing pad ni umie nak jual Rm30.00 utk 48pcs,1 kotak 24pcs.harga tu tidak termasuk pos le.umie masa ari pertama pantang sehingga 2bln.mmg leaking jer.baba beli stok byk.skrg dah tak leaking,so buat pe simpan kan kan...

ok le kalo sape2 berminat blh sms atau call umie fara yer..0142563246
terima kasih.....






Friday, 19-Dec-2008 23:35 Email | Share | | Bookmark
farihah 2months++

abang yang cheeky
adik lena
 
View all 11 photos...
hai semua............... ,last week kami bawa farihah pegi 2 months jab kat pantai putri,dia tgh tidor masa kena cucuk tu,jerit sikit jer pastu lena blk hahahhaha.perkembangan adik skrg ni suke gelak bila baring2,tp kalo org angkat dan agah dia buat muka sombong jer tau,mcm eksyen la org angkat dia..hehhehe,rashes yg kat muka dia dah nampak berkurangan la,umie pakaikan mandian dan pelembab cetaphil.berat masa aritu 5.8kg.







Thursday, 18-Dec-2008 00:33 Email | Share | | Bookmark
selamat hari raya haji(late entry daa)

 
 
 
View all 12 photos...
salam semua....umie agk terlambat.mmg terlambat pun nak wish selamat hari raya aji...... ,anyway tahun ni raya aji kami berempat.masa hari raya puasa umie pregnant...so skrg dah ada pic family kami berempat..hihihi,umie seperti biasa beraya di teluk intan,perak.
okler enjoy all pic....

PIC FAMILY







Friday, 12-Dec-2008 10:50 Email | Share | | Bookmark
pergi kl

 
 
 
View all 42 photos...
salam semua....2mggu lepas baba ajak g kl,itupun baba ajak mendadak jer,jumaat baba sms dr opis,dia kata umie siap beg,esok pg2 kita g kl....pe lagi umie pun siap la...syok maaaaaaa dpt berjalan.kami gerak dr ipoh pagi2 tau...kul 8,baba ckp anak2 takyah mandi la,umie tanye la nak mandi kat mana dorg ni.umie ingat nak mandi umah SIL jer...pastu hubby ajak terus g klcc,so budak2 ni mandi kt RR jejantas sg.buloh jer....lgpun dorg tido lg.
okle korg semua tgk la pic ank bujang dan daraku..

FARIHAH ADRIANA BINTI MOHD FAIRULNIZA 2 BULAN




FAHRIN IRFAN BIN MOHD FAIRULNIZA 3 TAHUN 9 BULAN



IRFAN WITH BEN10 & FOUR ARM...NOW CRAZY NGAN BEN10 OK.....



UMIE NGAN MY GEGIRL....


BABA,UMIE & ADIK FARIHAH(MANA ABG IRFAN..HEHHE DIA SIBUK MAIN LOR)


Wednesday, 10-Dec-2008 03:37 Email | Share | | Bookmark
entry campor2

 
 
 
View all 29 photos...
salam semua........
ni semua entry yang campor2...ni pic sblm raya haji,nnt pas ni saya upadate.ada pic beday my nephew izz dan pic2 farihah dan irfan..

pic2 sebelum nak g tesco...so wajib bersnap2 bagai dalam kete dulu yer...





my nephew izzudin besday turn 3years..(anak kak yong saya)




pic2 kami sblm nak outing..hik3




farihah with future boyfrien hik3(takle my best frien son..sama besday ngan farihah)




[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net