:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 17-Jan-2009 00:19 Email | Share | | Bookmark
farihah adriana 3month jab

 
 
 
View all 6 photos...
salam semua.......sabtu lepas bawa adik pegi cucuk montot 3bulan.next month doc nak bg injec rotavirus & Pneumococcal.adik seperti biasa hanya jerit sikit jer masa kena cucuk pastu dia senyum balik.adik skrg berat 6.3kg....syukur dia tak demam after injection,pas adik kena cucuk montot kami tergempar g kl,hehehhe terus g sogo tau...ada member card day.....

perkembangan adik skrg ni:-
1.adik suke senyum2
2. suke menyembang
3.berat adik 6.3kg
4.ada percubaan untuk mengiring....harap2 tak lama lagi meniarap la adik ni
5. masih minum susu NAN HA 1(4oz ok)
6.ruam di muka sbnrnye slightly eczema,pada mula ingat ruam panas biasa, tapi nasib umie cepat bawa g paed so dah beransur hilang,tapi adik kena pakai shower cetaphil dan shampoo sebamed la...berlabur utk adik supaya kulit ank umie cantik n mulus..hahahhahahahah.
7.adik punye idol ialah abang irfan....sbb ape tau setiap kali adik baring atau dengara jer suara abang dia sure dia terkekek gelak sorang2,padahal abang tak agah dia pun...hihihi

so my next entry...kami g kl la yer...cuma g sogo dan zoo negara jer(tak jadi g langkawi..huhuhu.next trip la pulak)adik kecik lg so plan bila adik besar sket


mengeliat tgh tido adik ni


bangun bila nurse dtg bukakkan suar dia..hehhehe


Thursday, 15-Jan-2009 16:13 Email | Share | | Bookmark
outing with opah after new year

 
 
 
View all 12 photos...
salam semua...hihihi ni mmg back dated entry....ermm anyway ni outing masa opah dtg ipoh after new year.ni pic masa otw g tesco n greentown mall.sajer jalan2 ngan opah n ucu aka adik bongsu umie,tp dia takde dlm gambar..hehehhe...enjoy all pic...selepas ni entry adik farihah adriana kena 3rd month jab.

ADIK YANG SUKA BERDIRI MCMNI......HIHIHI


OPAH,ADIK DAN ABG


IRFAN WITH ULTRAMAN MAX(BETOI KE IRFAN HEHHEHE)





IRFAN DAN ADIK FARIHAH


Friday, 9-Jan-2009 08:59 Email | Share | | Bookmark
majlis naik buai farihah adriana(28dec2008)

adik test power hehe
sblm majlis
lena dia...mklum tak penah naik
View all 42 photos...
salam semua....umie ni asik terlambat upadte jer la...ermm anyway umie nak update gak hehehehhe..... ni majlis naik buai farihah adriana masa 28dec tahun lepas...hehhehe mcm rasa lama jerkan...ermm majlis ni sekali ngan majlis khatam al-quran anak sedara baba.ada pelamin utk khatam dan buaian yang cantik utk my princess hehehe,seme ni decorate by MIL,tq mak,fresh flower lg tu...ok le enjoy all pic yer..syukur adik ok time dlm buai dan masa baba bawak dia utk di cukur jambulnye...walau rambut baru nak tumbuh....takpela adik nnt rambut tumbuh ok....hehe

Tidak terlamabta umie nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua kawan2 fp umie,semoga di tahun yg baru ini kita sentiasa dilindungi ALLAH SWT dan di murahkan rezeki...amin.











Saturday, 3-Jan-2009 05:35 Email | Share | | Bookmark





Thursday, 25-Dec-2008 08:09 Email | Share | | Bookmark
adik in action(farihah adriana)

 
 
 
View all 6 photos...
hai...adik skrg dah pandai tgk camera lor...pandang mcm faham,tp ssh nak senyum hehhehe,skrg adik dah semakin byk akal,umie,baba dan abang irfan sayang adik tau.... ,ok le u all tgkle pic anak dara ku ini.....



pst semua:-hhehhe.sebenarnye farihah tak duduk tapi pic tu saya rotate jer.........hehehhe


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net