:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 18-Feb-2009 05:41 Email | Share | | Bookmark
sama tak??

 
 
salam semua.........
maaf lama umie tak update yer...bukan pe umie takde cite lg yg terbaru...tak abis2 cite pasei2 ank2 jer..namapun fp ni umie anggap tempat umie cite perkembangan anak2 dan cite kehidupan kami kan...ermm so far kami tak g jalan mana lg...anyway umie sajer nak tanye u all irfan dan adik muka masa baby sama tak???...........


FAHRIN IRFAN JUST BORN


FARIHAH ADRIANA JUST BORN


ADIK DAN ABG...SAMA TAKK??...MASA NI ADIK 2 MGGU


YANG TERBARU BERDUA(PIC MASA KAMI BELI BRG DAPUR DI TESCO)


FARIHAH ADRIANA YG TERKINI(terlentok kat lengan baba yer)





Monday, 9-Feb-2009 05:52 Email | Share | | Bookmark
cerite ceriti

 
 
 
View all 19 photos...
salam semua..............
uishhh title...hahaha takde la pe sgt,nak cerita pasei kehidupan kami jer...hihihi

Farihah Adriana.....4bulan 1 hari

Arini cuti thaipusam,so umie baru merajinkan diri utk upadte cite sabtu.adik baru jer genap 4bln,so sabtu kami bawa adik pergi cocok.biasanyer inj.Diphteria,pertussis,oral polio dan Hib kan...umie research tttg inj Pneumokokal dan oral vaccine rotavirus,umie rasa elok jugak bg kat adik...ni optional yer kwn2 terpulang pada individu.syukur adik tak demam,adik masa doc bg oral rotavirus tu huhuhu punye seksa doc nak suap dia...adik ssh mkn ubt lor...walau manis,huhuhu.masa jab okle nangis sket jer..pastu tido hahhaha,berat adik skrg 7.2kg,dia skrg suke sgt gelak n tersenyum jer kejenyer...huhuhu tp adik belum menerap lg yer...kalo ikut irfan dulu seme benda pun cepat...anyway setiap ank tak sama kan...adik ada mengiring tp lum mennujukkan tanda2 nak menerap la...tp u all adik ni kalo kita baringkan atau dok car seat dia asik nak tegakkan kepala ngan sendiri,betoi2 mcm nak duduk...ehh takkan adik nak terus dodok ni terkezut umie...nnt umie tunjuk pic adik dodok masa umie baringkan dia yer...terkezut kami bila dia angkat kepala dia tau.rambut still lum byk tumbuh...tak sabar tggu rambut dia panjang hahha.

Fahrin irfan...........3tahun 11 bulan 5 hari

abang irfan skrg ni lg beberapa mggu nak masuk 4thn daaaa,dah besar anak umie...skrg irfan dah ok ngan adik...dah matured la dia skrg ni,skrg dia sgt disiplin,i means amat mendengar kata bila umie minta tlg mcm2 ahhahahha,cuma dia still hisap botol susu,blh di katakan kerap juga...tapi skrg dlm uijan utk bebaskan btl susu dr nyer,kena pakai cup jer.. ,irfan pun dah pandai nak menulis or belajar pape yg kita ajar dia,insyallah next year kami nak masukkan dia tadika la...kalo sape2 tanye kat dia,sure dia akan jwb thn depan irfan g scholl..hihihji,skrg bercakap mengalah org tua...sykur dah pandai baca doa tido n makan...ok le tu serba sedikit cite pasei adik n abg...huhuhu umie dah lenguh menaip..hhahahah,korang tgk pic jer la yer...

pst korang arini coti2 umie tak kemana2 kan,so umie sajer laaa tak abis2 snappo si farihah adriana jer hahahahha,baba keje laaaa bosan gak ler...layan tenet jer la
dan hepi layan budak2 ni...






UMIE DAN ADIK PINKY OK HAHHAHAHAH





Thursday, 5-Feb-2009 11:15 Email | Share | | Bookmark
Sedih....huhuhu

 
salam semua........
umie sedih ngan politik di perak....huhuhuhu,kami bertukar MB lagi...mlm ni ada solat hajat di stadium ipoh,perak..cerita selanjut kome tgk kat paper ngan tv la yer...hehehhe,umie sedih ni....


PIC SEKADAR HIASAN(MOOD SEDIH DAN BERFIKIR)


Monday, 2-Feb-2009 05:18 Email | Share | | Bookmark
Cuti CNY kami blk kg(teluk intan)

 
 
 
View all 30 photos...
salam semua kawan2 fp umie.......
masa cuti CNY kami balik kg jer,tp masa kat kg mcm2 gak aktiviti kami buat.kami blk kg sabtu ptg after baba blk dr keje...ahad kami lepaking kat umah jer...tp umie syok sbb dapat jumpe my fp fren tau....http://lifeasct.blogspot.com/. tp tu ler kak ct main terjah je laaa...sampai skrg dok ralat sbb tak dpt nk masak2 pape utk dia huwaaaaaaaa.......kebetulan blk kali ni umie stay umah baba,kalo nak tahu umah my MIL ngan mak umie dekat jer pun,seberang taman.tp blk kali ni turn tido umah baba.... kebetulan masa kak ct dtg kami ada kat umah mak umie.dia tepon betoi2 depan umah mak umie tau....huhuhu,sgt le peramah kak ct ni tau...best sgt jumpe dia,kebetulan MIL kak ct satu taman ngan mak umie,so dpt le kami jumpe2...jgn serik jumpe kita lg yer kakk...nnt kita makan kat gulam rasul naaaaaaa,kihkih.

hari isnin baba ajak g lumut n teluk batik....huwaaa ya Allah sgtler jammed jalan nak masuk ke teluk batik tu pun...baba beria2 nak bawa irfan g laut...umie dan adik lepak2 jer tepi laut...baba n irfan dorang mandi.

PERTEMUAN NGAN RAKAN CYBER


FARIHAH ADRIANA DAN KAK CT




KAMI LEPAKING KAT TELUK BATIK





Tuesday, 20-Jan-2009 13:03 Email | Share | | Bookmark
Sogo+visit zoo negara(10jan09)

 
 
 
View all 36 photos...
salam semua kawan2......
arini umie rasa malas sgt nak tulis just nak letak piic je la yer...hik3.tapi cite le serba sedikit ek, masa di sogo umie tak shopping sgt pun sbb ramainye manusia sbb masa ni member card day kan,brg mmg seme murah banget la.kami shopping sket pastu makan.esoknye sajer la bawa irfan g zoo negara,sbb dia tak pernah pergi kan....irfan sgt enjoy masa kat zoo tambah plak kazen dia faiz join sama kan...lg le dia sonok...dia sibuk ngan faiz jer tau...so umie senang jaga adik jela...adik pun sgt le baik syukur sgt...hihihi adik suke jalan yer...

SOGO



ZOO NEGARA














[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net