:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  [25]  >  >>]    [Archive]
Saturday, 4-Mar-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
besday bash fahrin irfan 1yrs 4/3/2006

tgk bess=day boy tu garu kepala
ramai2 nyanyi lagu besday...irfan tercengang
alaaaaa irfan nak tido umie
View all 8 photos...
Masa ni saya baru pindah ipoh.......irfan dah mula jalan jatuh masa umur 10bln....genap setahun dia jalan dgn lajunye hehehe.......ni antara pic masa besday irfan......masa tu irfan takde mood sbb mengantuk....umie salah timing la ye...

selalu dia tido ptg masa tu....aritu dia tkr time plak....masa tu baru kul 2...

terima kasih kpd yg sudi hadir dan bg hadiah......


Saturday, 3-Dec-2005 12:00 Email | Share | | Bookmark
Persatuan keluarga uda menun pasir salak(PKUMPS)

ehee irfan
nhan opah
ngan umie
View all 15 photos...
Masa ni irfan belum sethn lg.....ni family gathering sebelah mak saya...persatuan ni dah lama di tubuhkan....kalo tak silap aku dah 20thn semenjak dari atuk saya sebg pengasasnye...skrg ni disandang oleh TN.HAJI KAMARUDIN BIN UDA MENUN....pjg kalo aku nak cite pun....kita tggu cite aku pd thn depan ye...tak tau dorg nak buat kat mana....ahli2nye ada dekat 2rts tau....haji kamarudin tu adik bongsu atuk saya....dia yg masih ade pun.....siap ada carta organisasi tau....saya ni ajk pelapis jer(tp jarang dtg meeting pun)heheh

gambar2 ni seme masa pkumps di hotel seri malaysia ipoh perak.......irfan pun blm sethn lg hehehe........masa ni hotel ni sponsor by pkumps dan manager hotel tu....tq uncle hariri n wife(almaklum hariri ni ank bongsu tn hj kamarudin)

syukur majlis belanjar lancar......kami seme enjoy sgt2......

hopefully thn ni pg tpt best2 tau hehehehe........

ok kita jumpe pkumps yg ke 21thn nnt...........bye bye assalamualaikum....


Saturday, 4-Jun-2005 12:30 Email | Share | | Bookmark
majlis naik buai dan aqiqah irfan

tgh bersiap2
cukur jambul...
 
View all 13 photos...
majlis aqiqah n naik buai irfan berlangsung di rumah opah kat tmn seri setia teluk intan perak..umah mak baba,masa ni irfan 3bln lbh...



Friday, 4-Mar-2005 12:30 Email | Share | | Bookmark
Fahrin Irfan in our life ...

fahrin irfan...
my prince....irfan
cry...
View all 35 photos...
syukur ke hadrat illahi ... kami dikurniakan anak pertama dan lelaki yang sungguh comel dan semakin bijak dan bertambah nakal ....

jika ada rezeki Irfan nak adik jugak ... tunggu ye .



Saturday, 1-May-2004 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pengantin May 2004 issue

Pengantin Mag 05/04?
Sesungguhnya perkenalan, perhubungan dan pernikahan ini amat bermakna buat kami ...

kekalkan kami hingga ke akhir hayat, kurniakan kami anak-anak yang soleh, limpahkan kami rezeki yang diberkati Mu ...

ya Allah hanya Mu tempat kami berserah .. ampunkan dosa-dosa kami dan ibubapa kami .. amin


[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  [25]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net