:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Aug-2007 11:43 Email | Share | | Bookmark
***mErDeKa eKsPrEes aStRo CeRiA iN ipOh***

 
 
 
View all 14 photos...
ni mmg backdated entry tau.....sempena bln kemerdekaan ni merdeka ekspress astro ceria telah singgah di ipoh....sblm sampai ke KTM ipoh mereka dah sggah teluk intan dulu....so umie pun luangkan masa pegi bawa irfan jumpe mat kacau n abg zoey...(GERAK GERI GASING).....irfan takut ngan mat kacau la pulak....dr jauh asik sebut jer bila dekat takuttttttttttt....entah pape irfan ni kan.....siap crew astro ceria nak amik irfan buat shooting laungkan MERDEKA.....irfan taknak..... ......irfan peluk baba kuat2.....




ABG ZOEY...MAT KACAU....UMIE N IRFAN.............




BABA N IRFAN...................








Saturday, 18-Aug-2007 09:57 Email | Share | | Bookmark
***mari belajar berus gigi dan mandi manda versi irfan***

 
 
 
View all 5 photos...
bangun pagi gosok gigi cuci muka....pakai baju...makan roti...pegi sekolah....irfan setiap kali gosok gigi dia nyanyi.... ]


laaaa laaaaaa mari gosok gigi kawan2.......



Friday, 3-Aug-2007 12:25 Email | Share | | Bookmark
bila umie irfan rajin heeeeeeeeee.......

cian anak umie baru baikdemam laaa
udang goreng tepung rangup
 
View all 9 photos...
lauk dinner kami mlm td.....umie takde entry baru utk irfan laaaaaa.....irfan baru jer baru baik dr demam tau....umie buatkan udang goreng tepung sbb dia suka mkn....ingat dia nak mkn...rupa2nye takk....ternyata irfan belum ada selera lg.....huhuhu....takpelaaaaa.....turun sket beratnye....hahaha....umie taknak irfan chubby sgt.....masa kecil comei jer kita nampak dorg chubby kan....takut besar tak dpt control je laaaaaa....tp umie tak penah sekat makan dia sgt.....cuma coklat tak blh hoverrrr tau irfan....

Balik keje umie terus masak tanpa tukar pakaian tau....udang goreng tepung feveret irfan dan baba....


irfannnn tak sihatttt.......






udang goreng tepung rangup ala2 umie styleeeeeeee



Wednesday, 25-Jul-2007 15:47 Email | Share | | Bookmark
irfan bertemu annur....

 
 
mama sue.annur,irfan dan umie farra
View all 17 photos...
arghhhhh....dah lama saya tak update fp ni kan....dah naik bersawang2 hehehe...belum sawang lagi kan..... ...sebenarnye ada byk juga aktiviti irfan yg nak di update sblm ni tp umienye bz mengalahkan menteri lak ye....kui kui....entah tiba2 angin malas saya dtg le tu.....hehehe...tp dalam hati rindu sgt2 ngan kwn2....siap kena tagged lg dr sue mama annur...tp tak sempat nak buat...lgpun kita takde idea laaaaaaa.....

tp fp kali ni saya hepi sgt sbb dpt jumpa annur yg cute tu ngan mama dan papanye sekali....2 ari lepas irfan dpt jumpa annur....kebetulan sue ikut hubby dia ada kerja di ipoh....saya sempat dtg hotel syuen tpt sue stay....dpt luangkan masa lbh kurang 1jam ler....bkn main ligat annur main ngan irfan....walaupun annur dlm keadaan mengantuk....saya geram sgt ngan annur ler...sbb bila jumpe life annur cute sgttttttttt la....umie fara miss u la annur.....

saya rasa bebesar hati ler.....sue siap bg kita gift tau.....tp sedih sue tak sempat nak dtg umah farra kerana saya ni bz le konon kan....hehehe....fara harap sue dpt dtg lg sini ye....







Saturday, 30-Jun-2007 03:52 Email | Share | | Bookmark
irfan g tgk bola Perak vs Australia

pemain perak
 
 
View all 25 photos...
mlm selasa lepas irfan g tgk friendly football perak vs australia....dah lama dia tak pegi ikut baba g stadium gara2 umie dia malas nak ikut.....mlm tu mood saya rasa nak pegi sbb biasanye friendly match ni manusia tak ramai sgt....takler bersesak2.....tp bila pegi aritu rupanye ramai gak.....biasaler org perakkkkkkk kan......heheheehe....nasib mood irfan ok....dok diam setempat jer....cuma bila dah hujung2 nak abis bola dia dah mula nak merayau dan tak mahu diam laaaaaaaa.......

hehehe perak kalah mlm tu 4-0.....kui kui....

tp perak tetap powerrrrrr............di masa2 akan dtg










[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net