:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Monday, 29-Oct-2007 01:41 Email | Share | | Bookmark
RaYa...TaMaN sRi SeTiA....2007

baru sampai sempat lg irfan main bunga api
 
maisarah
View all 35 photos...
SELAMAT HARI RAYA KEPADA RAKAN2 FP UMIE.....(SORY TERLAMBAT WISH SBB BANYAK SGT HAL NYE LEPAS RAYA NI......).............................

saya biasaler tiap2 thn raya sure la di teluk intan perak...almaklum mak mertua pun duduk teluk intan... ...kami balik teluk intan mlm hari raya...saya mmg setakat 3thn kawen ni mmg tido di rumah mertua setiap kali raya.....antara rumah saya dan hubby mmg dekat jer...seberang taman jer....setelah selesai solat raya dan bermaaf-maafan dirumah mertua baruler kami ke rumah mak saya utk bermaaf-maafan dan bersyahdu-syahduan............



























Wednesday, 19-Sep-2007 15:56 Email | Share | | Bookmark
now......irfan crazy with otomen laaaa......(ultraman tiga)

 
tgk otomen yer irfan.........
 
View all 7 photos...
alahai anak umie dah crazy ngan otomen laaaaaaaaa..... ....irfan ni mmg minat yg sama ngan baba dr kecik betoi like father like son........
lantak le kan dah minat diaaaaaaa....blh dikatakan skrg hari2 dia nak tgk dvd otomen tiga tu....sampai umie dah kirim suh cousin hubby belikan original otomen kat jepun....murah sket.......... ....(tq jeen sudi nak tlg belikan).....irfan dah abis tgk kat tv dia sambung tgk kat you tube plk....tgk le aksi dia kat pc tu kan...............








Sunday, 9-Sep-2007 22:17 Email | Share | | Bookmark
**CuTi2 MeRdEkA(BaLiK TeLuK iNtaN)

 
 
 
View all 12 photos...
ni pun entry masa cuti2 merdeka...........kami tak smbut mana2 pun cuma blk kg jer...mak baba ada kenduri doa selamat.sempena menyambut bln ramdhan kan...sambil menyambut besday mak sekali yang ke 60thn kan.........






Thursday, 6-Sep-2007 22:23 Email | Share | | Bookmark
***mY dEaR FrEn bEsDaY pArTy.......sUrIaNi...***

happy besday riangriaaaaaa yer(suriani)
twin 1 and 2 posing ngan besday girl cute......
my happy frennnnnnnnz
View all 18 photos...













Thursday, 30-Aug-2007 10:51 Email | Share | | Bookmark
***SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN YG KE 50THN***

SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN YG KE 50 THN KPD SEMUA RAKYAT MALAYSIA............MARI SAMA KIBARKAN JALUR GEMILANG.........DAN SAMA2 AMBIL MAKNA YG MENDALAM DR SLOGAN `MALAYSIA CEMERLANG,GEMILANG DAN TERBILANG......




MERDEKA.....MERDEKA>>>>MERDEKA>>>>MERDEKA>>>>>MERDEKA..........



[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net