:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 6-Dec-2007 14:25 Email | Share | | Bookmark
puff elepahant....hehehehe...karipap gajah

 
 
 
View all 6 photos...
umie saje nak upload pic ni........sbb umie selalu buat.........sblm ni MIL saya selalu buat......dan saya suka sgt mkn.......so ni belajar dr dia........tak kira mkn utk mlm atau utk siang mmg hubby suka sgt.......irfan tak bape sukeeeeee...........











Friday, 23-Nov-2007 08:55 Email | Share | | Bookmark
iRfaN Piiiiiiiiiii penanggg..........

kami baru sampai je ni umah pakcu
 
umie n bibik maklong
View all 32 photos...
last weekend kami pergi ke penang ank pakcu hubby kawen kat seberang jaya....yang ikut kami masa tu maklong n bibiknye...... .......kami dr ipoh kul 9pagi,sampai sana awei dlm kul 10.45pagi kan......kami terus ke umah pakcu.dorang buat kenduri kat dewan tapak ekspo pulau pinang.....kami lepak2 kat umah baru pakcu tu.......cantik umah baru dia.umie suka sgt2...hubby kata biasa jer..dia tak bape minat...........hehehehe.......

dalam kul 12 kami pg ke dewan utk mkn le pe lagi kan..........kami tggu pengantin dtg dijangka kul 1ptg...tapi tak dtg hampir kul 2lbh.......masa tu irfan pun dah start boring leeeeee.......maklong hubby pun dah tak larat nak tggu kan.......so kami terus ke padang kota.......on te way nak kesana hujan lebat.dalam hati pikir sure dok dlm kete jer bg irfan tgk laut........heheeh tak sangka sampai sana hujan berhenti.hehehe dapat kami snap pic irfan kat situ........
dah kul 3ptg kami pun blk......blk kami naik feri.....saje bg irfan tgk laut.......hubby nak cepat blk sbb nak g stadium........tgk bola le pe lagi kan.......













Tuesday, 20-Nov-2007 11:51 Email | Share | | Bookmark
kisah raya lagi.hehehe..

mkn laksa n kicap
amboi senget2 gelaknye.....
besar ngangaaaaaa
View all 33 photos...
entry ni laaaaaa penutup utk raya 2007 ok......pastu saya nak cite pasei entry lain yg tertunda.hiuhihi.......

macam2 ada kat entry raya ni.......irfan g beraya sakan ikut umie..... .

yg mee udang tu umie buat 10nov....umie bukan buat open hse besar2 pun.cuma ajak kawan2 terdekat mkn2 jer.....main menu umie mee udang(resepi amik dari kak azza.mummy sara)sbb terliur tgk mee udang dia tu leeeeeeee......... pstttttt kak azza tq tau.....umie siap sms dia lagi pagi2 tu..........hehehehhe.syukur menjadi......yang paling umie syokkkkkkkkkkkkkkkk...........baba n kawan2 puji laaaaa.......... .......baba mkn byk kali......






comotnyeeeeeee irfan...........









Saturday, 17-Nov-2007 09:33 Email | Share | | Bookmark
party bbq nite raya(entry peram hehehe)

bbq kami mlm tu
ayam yg dah di perap.tak tahu gravvy pe tau..kak yong yg buat
antaranyeeee
View all 24 photos...
party bbq raya keempat di rumah mak umie....hehehhe...ni entry yg dah basi...sbb umie lmbt update entry ni......takpela janji umie update gak kan...... .......dah abis raya kan.dah nak raya korban pulak kan.....

malam tu we all celebrate party besday ababg ipar saya hubby kpd yan....












Tuesday, 30-Oct-2007 00:21 Email | Share | | Bookmark
RaYa.....pEkAn BaRu...2007

nyah n mak
kak lang n mak
abg lang(abg zul)...n mak
View all 20 photos...
ermmmmmmmm..........ni pulak pic2 dekat umah saya....selepas selesai di taman sri setia...........kami terus ke rumah mak saya di pekan baru...utk bermaaf-maafan....rumah saya thn ni raya pertama yang ada kak lang(yan)....yg lain semua blk umah mertua....raya ke tiga baru umah mak penuh laaaaaaa.......so dah selesai kami syahdu syahdan.......bisaler mak mesti ajak g berya umah tok sedara kami iaitu tok din....maklum ler kami takde tok dah..huwaaaaa.. ..











[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net