:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Jan-2008 15:48 Email | Share | | Bookmark
hot spring sg klah....entry penghujung 2007..hihihi

masa ni on the way
baba beli tiket
 
View all 50 photos...
salam semua.....lama sangat umie tak upadate fp irfan ni kan....umie skrg dah sibuk sgt ngan job yang baru.....hihihi............(bz sgt ke umie....hehehe)

entry ni penghujung bulan dec 2007....kami bertiga pergi mandi manda di hot spring sg klah...umie suka air kat situ best la....environment ok la....bersih juga...irfan sampai taknak naik tau.....

okle umie skrg di landa 'm' le kekawan ku semua.....huhuhu....tak tahu nape....bukan penat ngan dept skrg..... ....walau penat umie syok sbb masa cepat abisssss.....

















TANGGA BERTINGKAT YANG PANAS



Saturday, 12-Jan-2008 15:24 Email | Share | | Bookmark
salam tahun baru 2008 dan maal hijrah 1429.....

 
SALAM TAHUN BARU 2008 DAN SALAM MAAL 1429 HIJRAH PADA KAWAN2 FP UMIE.....SEMOGA TAHUN NI UMIE DIMURAHKAN REZEKI HENDAKNYE AMIN.........INSYALLAH....PENGALAMAN YANG LALU MEMBERI ERTI SEGALANYE....(MENDALAM SUNGGUH YANG TERSIRAT DALAM HATIKU....).....DAN JUGA SEMOGA KAMI SEKELUARGA SENTIASA DILINDUNGI OLEH ALLAH SWT HENDAKNYE....SERTA DI KURNIAKAN KESIHATAN YANG BAIK.........KEPADA KAWAN2 FP JUGA SEMOGA TAHUN NI KALIAN JUGA MENDAPAT SINAR DARI MU YA ALLAH AMINNNNNNNNNNN.............

FAHRIN IRFAN PERMATA HATI UMIE DAN BABA.....



Saturday, 12-Jan-2008 09:22 Email | Share | | Bookmark
cite raya haji 2007 (late entry)hihihi

 
 
 
View all 32 photos...
salam semua kwn2 fp umie....hihihi....lama sgt dah pic raya haji ni kan....dah masuk 2008 pun...anyway umie nak update cite ni juga la....pastu baru nak update yg lain....

ON THE WAY BLK TELUK INTAN.....


IRFAN DAN FARIZAH CUTE.......


KAMI SEKELUARGA MASA RAYA HAJI....


UMIE DAN ACHIK ECIN.....


UMIE N ACHIK ALA2 MODEL....HEHEHE....



MAK DAN ANK2 DAN MENANTU.....


Monday, 24-Dec-2007 08:09 Email | Share | | Bookmark
pkumps 2007 tepen with love...hehee

on the way nak ke tepen
ucu driver kitaorg...hehe
irfan termenung...ingatkan baba
View all 78 photos...
tahun ni persatuan keluarga uda menun pasir salak yang ke 22thn berlangsung di komplek rakan muda taiping selama 3ari 2mlm....

kali ni umie pergi ngan famili...baba tak pegi sbb tak sihat...tggu kan entry sellepas ni knp baba tak dpt ikut ye..

first day***kami sampai ke komplek rakan muda dlm kul 7lbh...so chek ..in dulu kat bilik....mlm ni takde pe aktiviti...so we all lepak dlm bilik jela...pas mkn kitaorg g jalan2 pekan kemunting....

second day***arini ada byk acara dr kul 9 sampai kul 4ptg...selepas asar yong pulak buat besday party anak dia izz yg ke 2thn....celebrate sekali besday mira,hariz n aleya yg besday jatuh pada dec ni kan.....

second day night*** mlm ni ada acara hafazan utk kanak2,lucky draw dan bg hadiah kepada semua pemenang yg berjaya pada aktiviti siangnye....

third day***arini ada meeting persatuan...umie join kul 11pagi....sedangkan meeting start kul 9...hehehe...almaklum mandikan irfan la...mcm2 nak buat...dapatle dgr sikit pembincangan dan pembentangan dr pengerusi,bendahari dan setiausaha dan ahli2 lain...kalo nak tahu umie ni pun salah sorg AJK juga...hehe...

sekian la laporan pkumps ni...umie malas nak cite panjang2 tgk je la pic semua.....


KOMPLEK RAKAN MUDA TAIPING(PIC BLUR SKET...PAKAI HP ECIN ADIK UMIE)LG PUN TIME NI DAH KUL 7




ALEYA N IBUNYE........


IRFAN TAK TINGGAL NGAN ULTRAMAN NYE TAU...HIHIHI








MAK MAIN BATU SEREMBAN


Friday, 14-Dec-2007 09:33 Email | Share | | Bookmark
umie n irfan sajee...suke2

 
buat masa ni takde aktiviti kami.....ptg ni umie nak g tepen....ada family gathering side family umie.......persatuan keluarga uda menun pasir salak yg ke 22thn berlangsung di komplek rakan muda taiping selama 3ari 2mlm

ermmmm nntkan erntry irfan n famili ke tepen nnt ye.......... .........bye bye


gambar sekadar hiasan hehehe


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net