:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-Mar-2008 12:16 Email | Share | | Bookmark
IrFaN tUrN 3...PrA BeSdAy IrFaN In IpoH

 
 
 
View all 21 photos...
salammmmmmm semua....................

pada 4mac irfan dah 3thn,umie lambat sangat update fp dia kan,sebenarnye umie tgh takde mood la kawan2,tggukan next entry knp umie tersangat malas ye....

ni Pra besday irfan kat ipoh,siang 4mac umie bagi kek n party pack kat taska.mlmnye baba belanja kami mkn2 kat assam house....(ermmm kalo nak tahu yang beria2 nak mkn kat situ bkn irfan tapi umie dia, sbb kueh teow tomyam dia sangat sedap....umie yg hover...hihi....

so after this entry umie akan update plak besday bash irfan kat teluk intan,perak ye kawan2....enjoy all pic...












Saturday, 1-Mar-2008 16:06 Email | Share | | Bookmark
splash!!!...splash!!!...splash!!!

 
 
 
View all 17 photos...
salam seme, ni ler aktiviti irfan bila weekend kalo kami tak kemana2..so dia berkubang dlm kolam dia tu....

macam-macam mainan dia bawa sekali dlm pool dia tu....

ok enjoy pic irfan yer....irfan going to be 3yrs on 4march, dah besar anak umie....










Tuesday, 19-Feb-2008 16:01 Email | Share | | Bookmark
fOoD tEsTeR...??...hik3

 
 
cantikkkkkkkkk kan
View all 30 photos...
salam mama fp semua....dah lama umie irfan tak update fp kan...dah bersawang ke?...hihihi belum lagi kan....entry kali ni umie sukeeeeeeeee sangatttttttt tau....nak tau pe....umie irfan jadi food tester terhormat utk kak daalia tau....jgan mare semua....skrg kak daalia kita sorang tu tgh yg amat excited mem baking je kejenye....hihihi....sabtu lepas dia attend class cupcake kak lyn fp juga....so mlm tu juga dia sms fara,dia kata dia suh fara amik cuppies ari isnin after working...tapi fara balik umah dulu...sbb nak amik irfan,so fara janji ngan dia nak amik mlm,masa tu first time nak pegi umah kak daalia,berpandukan alamat yg diberi,akhirnye dgn mudah fara sampai umah kak daalia,disambut oleh En.mazlan kita yg macho tu.... ....

masa kak daalia ckp suh fara amik cuppies kat umah dia.ya allah hati gembira sangat tau.... ....nampak gayanye kak daalia menfaatkan hospitalize nye di umah dgn seadanye....

laaaaaaa knp fp mlm ni...agak mengong kaaaaaaaaa....dah upload pic tapi takde...huwaaaaaaaaaaaaaa.......anyway umie irfan nak kasi komen ttg cuppies kak daalia ye......

..good comment***
1.deco mmg kreatif...
2.topping coklat perghhh sedap betoi le....
3.butter cream pun rasa tak muak
4.cuppies cute miut jer
5.ermmmm last sekali mmg sedap ler....ditambah fara dapat cuppies free...hihihi...jgn mare kak kusayang....

bad comment***
1.texture kek dia mcm keras sket le kak...(nanti akak buat smooth sket ye..?)
tu jer le comment utk bad comment ye...jangan mare tau akak...


kalo nak tahu fara lepak umah kak daalia sampai kul 10lbh tau....irfan mmg good mood malam tu,ralit dia main ngan ellie n izwan...ditambah plak uncle Lan mmg kaki layan budak kecik...

sampai jer umah irfan suh baba amik candle,dia nak practise besday...kah kah...kelakor kami mlm tadi tau....pastu dlm kul 11lbh dia makan cuppies mama lea bg tu...so fara pun buka baju dia...mkn dalam keadaan seksi....berselera betoi dia...kak daalia dia suka lerrrrrr...........bila tanye dia kata sedap sgt...






PAPARAZI...THAT DAY...HIK3 JGN MARE ELLIE....












SPESEL CUPPIES KAK DAALIA UNTUK ALL MUMMY FOTOPAGES.....


Wednesday, 30-Jan-2008 16:03 Email | Share | | Bookmark
Weeding Farahiyah N Rizal Heritage Hotel(hubby relative)19jan08

hotel heritage ipoh
 
baba n irfan..kami baru sampai
View all 39 photos...
Salam semua.....

Ni entry masa majlis perkahwinan hubby punye sedara la kat heritage hotel ipoh.....okle majlis ni,the food also yummy n deliciuos.......MIL n Brother in law pun dtg dr teluk intan.....

Semoga perkahwinan Farahiyah dan Rizal kekal abadi selamanye.....


Farahiyah N Rizal




umie dan irfan....



Baba n irfan....


yummy....







Saturday, 26-Jan-2008 09:37 Email | Share | | Bookmark
My dear fren fp...k.Daalia warded in hosp pantai putri ipoh

Kak daalia room
saje umie snap pic ni...hihi...bkn umie bg...umie bawa buah jer
me n k.daalia
View all 8 photos...
NI SPESEL ENTRY FOR MY LOVELY SISTER IN FP....KAK DAALIA...http://mazlia.fotopages.com/.....pada 17hb jan, kak daalia admitted in hosp pantai putri ipoh.admit utk operation removed fibroid on 18hb jan.fara sempat datang melawat kak daalia 21hb...dah 4ari kak daalia operation masa tu....nampak dia sihat dah mkn ....cuma dia ckp sakit kat tpt operation,dan dia juga kata sakit bila nak batuk,fara dgr seriau jer...tapi fara juga pernah buat op...raptured appendik thn 2000.....i teringat juga la kisah lama.....syukur irfan lahir normal delivery.....kak daalia discharge pada 22hb jan....

Skrg kak daalia berehat di rumahnye.....menghabiskan mc nye....(hihi....akak bykkan rest ye....)

Wahhhhhhhhhhhhh fara salute sgt kat hubby kak daalia iaitu abg mazlan....mmg caring sgt orgnye laaaaaaaaaa,mmg real la....sbb selama ni kita semua tgk pic je kan....bila dah jumpe baru tahu....

Fara tak sangka walaupun baru pertama kali jumpe kitaorg sgt le mesra.....(agaknye umie irfan ni byk mulut kot.....hihihi.... ............)

Kak daalia...pulak mmg friendly dan beautiful ladiesssssss...........mmg awet muda gitu2....i love u kak daaliaaaaaaaaaaaa,........fara doakan akak cepat sembuh...insyaallah ada masa fara dtg umah akak ye....



KAK DAALIA ROOM...1003


ME N KAK DAALIA....


ROMANTIC COUPLE FOREVER....KAK DAALIA N ABG MAZLAN....


KAK DAALIA YANG MAINTAIN CUMEIIIII WALAUPUN DLM KEADAAN SAKIT....


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net