:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Oct-2009 02:53 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2009 (part 1)

main bunga api
 
adik demam
View all 64 photos...
salam aidilfitri kawan2 fp semua.......
maaf tak berupadate yer,arini umie nak update pic raya la,sedangkan pic masa ramadan pun berlambak2 lg,syok tgk fp sana sini dok tayang pic raya kan,so semangat umie dtg hehehe

Ok tema kami tahun ni pink uuuuuuu jgn mare,ni pilihan baba ok,umie ikut sajer... ,umie mcm biasala tiap2 tahun raya kat teluk intan,perak...umie n baba seberang taman jer ok hahahah,mil dok taman seri setia,mak umie plak pekan baru.... sape org ti tahu le .selama 5 thn kawen ni setiap kali raya mmg umie stay tido umah mil,dah bermaaf-maafan pg raya,tghari baru gerak ke umah mak umie plak..ok la yer dah malas dan celoteh2 pjg kan,layan gambar yer...

Buat pengetahuan semua,aidilfitri tahun ni tahun sedih utk baba dan family,kerana maklong kakak kpd arwah abah baba telah kembali ke Rahmatullah pada 22sept2009 bersamaan 3 syawal,walau mcmana pun baba sekeluarga redha dengan pemergiannye,arwah maklong telah tinggal ngan keluarga baba sejak baba kecik lg,tu sbb baba dan kakak2 terasa kehilangannye,arwah meninggal sakit kanser darah...umie pun terasa juga sbb selama sebulan arwah dok di hospital ipoh,umie yg ulang alik menjaganye...ya Allah semoga roh maklong dicucuri rahmat..amin,AL-FATIHAH.

Malam sebelum raya farihah adriana plak demam ,berlarutan sehingga raya ke 5.dok merap jer ngan umie,syukur dpt gak gambar raya kami...

GAMBAR KELUARGA..(HUHUHU ADIK TAK TGK CAMERA)PAGI RAYA DI RUMAH TAMAN SERI SETIA


ADIK DAN ABG


FAHRIN IRFAN


UMIE DAN ADIK


BABA DAN ADIK


BABA DAN IRFAN


UMIE,ABG IRFAN DAN ADIK FARIHAH


KELUARGA KAK ELA(KAK IPAR PERTAMA)


KELUARGA KAK EMA(KAK IPAR KEDUA)


KELUARGA ABG JIE(ABG IPAR KETIGA)


KELUARGA KAMI HEHEHE(BABA ANK KE 4)
DAH ADA KAT ATAS....

YG LAST FAIZAL AMMAN,DIA YG BONGSU BELUM KAWEN,SO TGGU ADA KELUARGA DULU YER HEHEHHE,GMBR DIA ADA KAT FAMILY PIC BWH NI

KELUARGA BABA


MAK BERSAMA MENANTU2 KESAYANGAN HAHAHHAHA


MAK BERSAMA MENANTU DAN ANK2 YG DAH BERKAHWIN


GAMBAR KENANGAN BERSAMA ARWAH MKLONG DI PAGI RAYA


GAMBAR FARIHAH ADRIANA TGH MEMERAP DEMAM


IRFAN DAN COUSIN2


ELIN CUCU SULUNG(POSING SAKAN DIA)PAGI2 DIA SUH AUNTIE FARA TANGKAP GAMBAR DIA YE HEHHEHE


Thursday, 10-Sep-2009 04:57 Email | Share | | Bookmark
rindunye....hehehe

 
 
 
View all 12 photos...
salam semua kawan2 fp umie.....
Arini kita dah menjalani ibadah puasa yg ke 20 yer...cpt masa berlalu
maaf kerana umie menyepi yer,ntah tak tahu knp malas sgt nak update semenjak adik farihah adriana admit bulan 5 aritu,syukur alhamdulillah adik dan abg tu skrg sihat,umie tak update fp ni,dah naik bersawang2 dah kan hahahhaha,ok la arini nak cite pasei budak 2 org ni la yer.....esok2 umie update pasal juadah buka pose umie yer,memandangkan umie ni dah jd suri umah kan,so lauk seme msk sendiri la,ada ari rajin umie buat la kuih2,kalo mls beli jer kuih kat param....

FAHRIN IRFAN skrg dah 4 tahun 6bln




opsss seksi irfan yer hehehe,mandi kat air terjun ulu chepor 5min dr umh jer


otomen dia mmg suke,dulu kini dan selamnye hahahhaha



perkembangan irfan skrg:
1-irfan skrg mcm dah tak sbr nak sekolah,selalu study sorg2 ngan buku dia.insyallah thn dpn kami masukkan dia sek.
2-irfan skrg byk ckp hahha,ikut sape ni haaaaa (umie kot)
3-semakin nakal sket,nakal2 manja hahaha,kdg2 suke nyakat adik tau...sedar2 dah nangis adik
4-huhuhu masih minum susu ikut botol la...jenuh kami nak less kan botol susu dr dia,nak bg susu pakai cup ok la kan,harap2 sampai hujung thn ni la...
5-skrg kan bln pose,dia ckp nak pose tp nak minum susu jer boleh...??hahaha,umie jwb boleh,sajer nak bg ajar sket3 la,thn ni takpe tak pose insyallah thn dpn separuh hari dulu tau irfan.
6-makanan kesukaan kalo boleh hari2 nak kentang tau,pastu yg paling suke kari ayam buh kentang,pastu kurma pun dia suke..lain masakan kalo tak boh kentang bo layannnn....giler kentang ank bujang umie ni hahaha.....

FARIHAH ADRIANA 11 BULAN 2 HARI(HAPPY 11 MONTH ADIK)LG SEBULAN NAK SETAHUN











perkembangan adik adriana
1-skrg dah kuat memanjat
2-meniti kat sofa bukan main lg
3-dah merangkak seluruh umah
4-gigi atas ada 4btg,bwh 2btg
5-ligat betoi anak dare ni skrg,tp umie tak gak kurus
6-paling suke tgk cermin,pastu siap senyum2 kat cermin,kisses cermin la...pastu mcm2 gaya depan cermin dia buat,,,ank dare katakan
7-kalo dgr lagu or muzik aduhai menari2 ank dare ni tau
8-dia noti bila dgr sape2 nangis dia akan ajuk2 n ejek2 la,siap2 bunyi2 dia buat
9-suke sondol2 kepala kat org
10-mild eczema dia skrg dah ok sket la,tp ada jugak part2 yg masih ada on n off
ok la byk dah ni lenguh menaip.....


Saturday, 22-Aug-2009 02:02 Email | Share | | Bookmark
selamat menyambut ramadhan 1430HJ







salam...
di kesempatan ini umie mengucapkan selamat berpuasa kepada kwn2 fp umie ye,semoga ibadah kita di terima Allah swt sempena bulan yg mulia ni amin....
maaf kerana umie dah lama tak update fp ni yer...


Thursday, 9-Jul-2009 04:15 Email | Share | | Bookmark
umie kembali update

masa baru admit...
huhuhu sian kena cocok.ni utk masukkan antibiotik
irfan tanye kabar adik di sebalik jaring hehhe
View all 36 photos...
[color=blue]Salam semua kawan2 fp umie yer....uishhh teruknye sawang dah fp ni yer,sblm tu umie minta maaf kerana dah lama tak update fp ni sejak dr farihah adriana masuk hosp pantai bulan may aritu,mesti ingat adik masih tak sihat kan....huhuhu sebnarnye adik dah sihat,entah knp sejak dr tu umie malasssss sgt2 nak update fp ni,sbb ape tau sbb byk sgt entry yg umie dah backdated...so bila log in jer,tiba2 takde idea pastu langsung la umie dah malassss..maaf sgt2 kpd kwn2 yg sudi bg komen kat fp umie ni...umie terharu ada juga yg rindu pd entry2 umie yer....terima kasih pada semua,insyallah umie akan update slowly la yer.tp arini umie update pasei abg n adik tu la...skrg adik dah 9bulan pun byk akal dan ragamnye hehehe.ermmm byk yg berlaku masa lbh kurang 3bln umie tak update tu tau..nnt umie buat sekali harung jer yer... .insyallah umie akan lawat fp kawan2 yer..huhuhu byk ketinggalan dah yer..jom kejarrrr,,,hihihi

kita mulakan dengan entry masa farihah admited di hosp pantai putri yer..ada sket gambar umie snap.berkampung kami anak beranak kat sini tau...


mee udang lagi hehhe,after adik discharge baba ajak mkn mee banjir udang mak teh,kali ni bawa adik umie ecin n bf nye fifi..hahahhaha,ermm misi utama makan mee udang sbb pe nak tahu,baba lepas adik discharge baba plak nak buat operation sinus..so dia bantai udang dulu la...hahhaha


gambar udang jer yer...sbb pe tak tangkap gambar mee udang kali ni,sbb kami dah laporrrr tak smpat snap time tu

nasi goreng jer sempat kami snap hahhaha


Saturday, 9-May-2009 06:02 Email | Share | | Bookmark
sakit

salam semua kawan2 fp semua.....

Maaf kerana dah lama umie tak upadte fp ni,bukan dah lupa tp umie ada masalah,masalahnye farihah adriana tak sihat smggu lepas kerana batuk yg kuat dan nafasnye kuat berbunyi(wheezing) ,dah dekat smggu umie tgk tak baik2 so umie decide bawa dia ke hosp dan jumpe paed yg biasa kami jumpe,dia suggest adik admited dan nak buat detail, sbnrnye sampai arini adik di hosp pantai ipoh.adik masuk ward hari selasa,doc ckp adik BRONCHITIS dlm paru-paru dah di penuhi kahak,so doc buat treatment bagi neubelizer 3 jam sekali,on antibiotik,mkn ubat kahak dan chest phisiotherapthy utk kurangkan kahaknye. doc tak bg adik discharge sbb kahak masih byk,dia bg adik blk ari isnin,umie ikut jer demi kesihatan adik,dan umie bersyukur doc kata nasib umie cpt bawa adik ke hosp kalo tak adik akan dpt asma.dah le baba asma. so kami ber empat berkampung di hosp,arini kami home leave dlm 4 jam,blk pun sbb nak amik baju2 yg dah kehabisan..huhuhu

ok la kawan2 bila dah segala selesai umie update semula yer..umie syg kwn2 umie yer.dan doakan ank umie sihat yer...umie tabah menghadapi ujian ini

buat teman fp yg sudi nak melawat la..umie bagitau yer adik admited kat hosp pantai ipoh bilik no 2012.kalo tak dpt takpe doa dr kalian sudah cukup..amin



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net