Automate your Marketing
with Womplify




 
:: pIPi EpaL ::
Banner Umie
By: Umie Farra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Jan-2010 05:29 Email | Share | | Bookmark
outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor

 
 
 
View all 36 photos...
salam semua...........

maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe ..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp....

ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun..

Untuk pengetahuan semua kami akan berpindah ke kl..baba kena transfer HQ astro bkt jalil,kami menyewa di puncak jalil...apartment casariana....huhuhu 26hb ni baba nak g TM nak inform stremyx..nmpk gaya lama la umie takde tenet...huwarghhhh bosan..tggu dorg nak sambungkan di kl lak...kwn2 jgn lupakan umie irfan n adriana ye huhuhuhu(psssttttttt baba belikan laptop n broadband utk umie yer huhuhu)















Friday, 11-Dec-2009 00:56 Email | Share | | Bookmark
Entry yg tertungak(FIRST BIRTHDAY FARIHAH ADRIANA 8/10/09)

 
kek adik made by umie
all food made by umie...huhuhu
View all 24 photos...
Salam semua kawan2 fp umie
Pertama sekali umie mohon maaf dah lama sgt tak update fotopages kesayangan umie ni,dahle entry first besday adik tertunggak umie tak update2,sdgkan pn liyana hood dah bg lama gambarnye huhuhu,sorry yana...harap ko faham yer,skrg ni mood akk asik ingat nak pindah jer huhuhu,mcm2 terpikir dlm kepala hotak ni,arini dgn semangat yg ada umie fara update yer...umie fara ni layan FB ada masa hik3,tu pun kat fb kan update gambar,sajer2 bual kosong hehehehe...

Syukur masih ada kawan2 di FP masih ingat kat umie dan my 2kid tu yer,terima kasih sudi masuk FP ni jugak..ok arini umie update besday adik yer...insyallah umie akan update fp ni walau lamabt..hik3,kelakar adik farihah pun dah 1thn 2bln heheeh pe da umie ni....

ok layan all pic kredit by liyana hood & en.Dodi..thank u all




adik masa nak cutting cake...dia buat tak tahu jer..umie yg hover senyum hahahah


kek besday adik made by umie la...jgn tak caye ok hihihi


farihah adriana...budak payah nak senyum kata yana hehehhehe




Monday, 19-Oct-2009 07:32 Email | Share | | Bookmark
Pertemuan umie fara dgn liyana (8/10/09)

 
 
 
View all 29 photos...
Salam semua kawan2........

Maaf lambat nak update yer skrg ni,walau suriumah tp tetap mls gak hehhehe,ermm ok la umie nak cite pasei title di atas hehehe,pd 8/10/09 besday adik farihah adriana baba ct,ct bukan la sbb adik semata2,pg tu baba ada urusan sket,so pas settle urusan dia,baba tanye umie nak kemana,umie teringatkanhttp://aidina.fotopages.com/ liyana budak fp nan sorang ni,umie ajak baba g beraya umah liyana sbb dah alang2 kat town kan,baba ok jer.terus umie call liyana,nasib liyana ada kat umh so terus g cari umah dia,rasa lama gak dah kenal liyana di alam fp ni tp tak pernah terserempak atau jumpe dia kat mana2 pun,padahal satu ipoh jer hahahhaha,liyana marahle sbb umie tak ckp awei2 ngan dia hehehhe,takpela yana kalo kita plan2 ssh nak jd,baik spontannnnnnn hehhehe betoi tak,ermmm masa dtg umh dia,aina kat umh bb sitter,huhuhu masa tu tak dpt tgk bb cute tu,along sekolah tp tak lama dia blk sek dpt gak jumpe mamat sorg tu,en.dodi pun ada,so en,dodi sgt permah dan mudah senyum heheheh.

Dah settle minum n mkn biskut raya yana,kami berphotoshot bagai kat umh dia hahahha lawak kan,kami seolah2 mcm dah kenal lama tau,umie muka tak malu betoi hahahha,ermm yana ni orgnye muka sgt keibuan,cantik dan juga peramah....umah yana cntik laaaaaaaaa.....tu sbb kami posing bagai,mmg berseni umh dia ni,brg2 antik memenuhi ruang umhnye,en.dodi mmg minat betoi ngan brg antik la,bak kata yana dah mcm muzium umh dia hehehe,takpe yana tang dapur ko dah cop kan so fair la yer,,dapur ko pun kelassssssss gitu...anyway yana tq layan akk n family dgn baik sekali yer..semoga persahabatan kita dr fp kekal selamanye insyallah amin....

Harap2 kalo ada le lg geng fp yg menetap di ipoh ni ye,boleh kita gather2 n ber pot luck party bagai hehehehhehe

ok le layan gambar umie n family dr lensa camera adik liyana...hihi
dr camera akk nnt dulu,hehhe lum transfer gmbrnye,lgpun akk suke gambar ko tangkap ni,nnt dah trnsfer akk msukkan ye...


UMIE FARA DGN LIYANA


LAGI GAMBAR KAMI HAHAHHA,NI VERSI YANA PEGANG PERUT UMIE,MCM UMIE PEKNEN JER KAN HAHHAHAH LAWAKKAN YANA..TP ANYWAY NI GAMBAR MESRA GITU


UMIE,ADIK N YANA KAT DEPAN GUEST ROOM YANA,SO SAPE NAK CHECK-IN BLH HUBUNGI DORG HAHHAHA,LARIKKKKKK JGN MARE LIYANA






ADIK DAN ACIK LIYANA


KAMI SE FAMILY...TGK TU ADIK TAKNAK TGK CAMERA HEHHEHE


NI KAMI SEFAMILY,NI BARU ADIK TGK CAMERA.SBB PUAS ACIK YANA JERIT2 HAHAHA


MODEL UNTUK PINTU ANTIK YANA HAHAHHA


UMIE N ADIK,SUKE GAMBAR NI HEHEHHE


ADIK ON FIRST BIRTHDAY KAT UMH ACIK YANA


IRFAN DGN PIC POSKAD HAHHA,TQ EN.DODI AMBILKAN GAMBAR NI HEHHEHE.NI IKLAN UBAT GIGI HIHIHI


IRFAN LG HEHHE,NI PIC VERSI TAK NAMPAK GG HAHHA

Next entry besday bash farihah adriana sabtu lepas,umie buat ala qadar jer..


Thursday, 8-Oct-2009 02:02 Email | Share | | Bookmark
FIRST BIRTHDAY FARIHAH ADRIANA (8/10/2009)

SALAM SEMUA.........

HARINI ULANGTAHUN PERTAMA PUTERI KAMI,FARIHAH ADRIANA BT MOHD FAIRULNIZA.

HARAPAN UMIE SEMOGA ADIK JADI ANK YG SOLEHAH DAN BERJAYA BILA BESAR NNT YER...BABA,UMIE DAN ABG IRFAN SAYANG SGT KAT ADIK....

NI ENTRY SIMPLE DR UMIE,NNT UMIE UPDATE LG YER..UMIE TGGU BABA EDIT GAMBAR ADIK DR LAHIR SAMPAI KINI,UMIE TAK PANDAI EDIT2 NI HEHEHEH,KALO ADA KAWAN2 FP YG SUDI PESALAHNYE HEHEHHEHE





Tuesday, 6-Oct-2009 14:56 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2009(part 2)

 
 
 
View all 20 photos...
Salam semua kawan2 fp umie................
sambungan part raya di umah mil,tgahari umie blk umah mak umie kat pekan baru,tahun ni umah mak umie tak ramai blk seme turn umah in law masing2,yg ada kak nyah/suami abg mie,adik bujang lelaki dan perempuan jer...memandangkan umie dah dtg agak lewat dorg pun dah mls nak amik gambar,takpela panjang umur thn depan ada gambar family umie seme,adik badik umie ada 7 org.tapi dlm mls adik umie ecin tu tetap nak posing bergambar,mak umie pun pakai amik jer tudung...sesi bermaafan tu umie tak amik pun gambarnye hehehhe...

Umie kalo blk umah mak tak lain yg di cari nasi himpit kuah kacang marveles dari mak umie la,di tambah ngan rendang daging hitam,waduhhhh makan sampai sakit perut hehehe.kali ni umie tak byk beraya umah sedara mara,sbb adik demam la,ulang alik umah mak umie n mil jer....huhuhu
ok la layan jer gambar ni jer yg ada masa umah umie di pekan baru

BERSAMA MAK,ECIN,UMIE,IRFAN DAH FARIHAH DI PEKAN BARU (BABA MALAS BERGAMBAR DOK LAYAN TV LE TU)






Masa raya ke 2,mil ada sponsor kek utk adik farihah adriana,so pra besday adik la kiranye hehhe,birthday adik sebenar 8/10/2009 kamis ni,opah dah bermurah hati bg kek utk adik in advance,tp yg sedihnye adii takde mood langsung sbb bdnnye pns,mata pun tak larat angkat kuyu jer,pns on n off jer,yg over ngan kek tu ialah abg irfan la...so dia yg potong n tiup lilin hehhehe jd le,adik kecik lg tak pandai pun...

PRA BIRTHDAY FARIHAH ADRIANA YG PERTAMA


kek opah sponsor


ni besday girl yg monyok hehhehe


tgk sapeeeeee yg amik alih hahahhahaha ,takpela abg tolong adik


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net